Σχετικά με εμάς

Μεγάλωσα σε μια οικογενειακή επιχείρηση που απο το 1970 ασχολείται με τη πώληση κοσμήματος… ένα αγαθό που συνοδεύεται σε ιστορίες μιας καινούριας αρχής, σ ‘ ένα μαιευτήριο, σε μια πρόταση γάμου, σ ‘ένα νέο ξεκίνημα!

Έτσι ξεκίνησα να δουλεύω σε εταιρίες διοργάνωσης εκδηλώσεων και να βρίσκομαι πάντα με ανθρώπους χαρούμενους που στα χέρια τους κρατούν το κλειδί για ένα νέο ξεκίνημα κ εγώ να έχω βοηθήσει σε αυτό!

Πολύ γρήγορα κατάλαβα ότι ο χώρος αυτός με εκφράζει, με αντιπροσωπεύει, με γεμίζει! Έτσι λοιπόν το 2011 δημιουργείται το πρώτο εταιρικό κατάστημα που ασχολείται με το χώρο του γάμου κ της βάπτισης.

Η μεγάλη ανταμοιβή της δουλειάς μου είναι ότι τα ζευγάρια που ανέλαβα το γάμο τους, στη πορεία ανέλαβα κ τη βάπτιση των παιδιών τους… συναίσθημα ανεκτίμητο η εμπιστοσύνη κ η αναγνώριση της δουλειάς σου!

Το Μάρτιο του 2015 δυο κλειδιά συμβολικά πέφτουν στα χέρια μου την ίδια μέρα … και  οι προετοιμασίες  ξεκινούν για τη δημιουργία της προσωπικής επιχείρησης!

Υπάρχουν άνθρωποι που πίστεψαν, δούλεψαν κ στήριξαν αυτό το όνειρο που τελικά έγινε πραγματικότητα κ το τρίτο κλειδί ανοίγει τις πόρτες του στο beautifulthings…

Log in

create an account